Loading...
Top

Software Ontwikkeling

We zijn een team van ervaren ontwikkelaars, architecten en technische consultants die mensen hoger waarderen dan processen. Real-time feedback is onze strategie pur sang en intern moedigen wij een mensgerichte aanpak aan waardoor medewerkers als individuen worden beschouwd met een werkomgeving waarin talent kan floreren. Hierdoor hebben wij een laag uitvalpercentage van technische talent en ervaren onze klanten stabiliteit met hun technische team.
Lees verder
Prev
Next

WEB

web-development

Het ontwerpen en ontwikkelen van web gebasseerde producten is een cruciaal onderdeel van Rolique. Het is fascinerend om te zien hoe goede websites en apps iedere dag weer hulp bieden bij praktische vraagstukken voor gebruikers. We zijn in 2011 begonnen als Drupal experts maar hebben de ontwikkelingen qua webontwikkeling op de voet gevolgd zodat we in de loop van de tijd de volgede onderstaande technologieën aan ons repertoire hebben toegevoegd.

Frameworks
 1. Drupal
 2. Laravel
 3. AngularJS
 4. React
 5. MeteorJS
Talen
 1. PHP
 2. NodeJS
 3. Golang
 4. Python

Mobiel

mobile development

Een succesvolle mobiele applicatie is een mooie samenspel tussen gebruikersgericht ontwerp en technisch vernuft en is altijd gebaseerd op echte gebruikerswensen. Bij Rolique hanteren wij LEAN principes die bij ieder project automatisch aan bod komen. Afhankelijk van je eisen en doelstellingen kan de gebruikte technology stack variëren van Swift en Java voor native apps tot HTML5/JS frameworks voor
cross-platform oplossingen.

Platforms
 1. iOS
 2. Android
 3. Ionic
 4. PhoneGap

Design

design

Ons design team ondersteund jou met de blauwdruk van je product om digitaal impact te maken. Of het nu gaat om een website, app of ander digitaal product, we kunnen UI, UX en grafische elementen voor je ontwikkelen. We geloven dat goed design natuurlijk aanvoelt, niet nadrukkelijk aanwezig is maar juist eenvoudig en logisch te bedienen. We streven naar “prachtige eenvoud” in al onze ontwerpen.

Meer informatie over UI/UX design.

Minimal viable product - MVP

Minimal viable product

Misschien heb je wel een briljant idee dat een hele bedrijfstak of een mensenleven kan veranderen en ben je als entrepreneur of startup op zoek naar een eerste MVP voor je idee?

Het is onze missie om waardevolle, slimme ideeën van de tekentafel naar productie in de echte wereld te begeleiden. Vanwege de groeiende vraag naar gerichte dienstverlening voor startups zijn we ons Minimum Viable Product (MVP) programma gestart. Dit programma richt zich op het begeleiden van gepassioneerde ondernemers die hun ideeën werkelijkheid willen laten worden.

Wij helpen je met

 1. Een marktanalyse voor een succesvolle lancering
 2. Bepalen van de scope van je MVP
 3. Ontwerpen, bouwen en lanceren van je MVP

Tijdens en na de lancering

 1. Ondersteunen wij jou met je digitale product
 2. Helpen wij jou te analyseren wat de schaalbaarheid van je idee is
 3. Staan we klaar voor het uitrollen en ontwikkelen van nieuwe features

Wat is niet in het programma inbegrepen

 1. Hulp bij het zoeken naar funding
 2. Op zoek naar specifieke ontwikkelaars
 3. Een grootschalig marktonderzoek houden
 4. Het product verkopen en/of een SEO strategie bedenken

Bekijke de case studies van Rolique.

Digitale uitdaging?

Onze deur staat altijd open voor een nieuwe samenwerking, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

meer diensten

Zoals