UI/UX totaal design voor WeMeet.nl

Eindelijk: een verhuurplatform speciaal gericht op sociaal-maatschappelijk vastgoed, kerken en monumenten. WeMeet is een social for profit startup naar een idee van oprichtster Sandra Chedi.

“WeMeet moedigt mensen aan om elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten. Voor mij is dat het belangrijkste wat er is"

Nederland telt heel veel mooie locaties met een publiek karakter. Locaties die we met z’n allen koesteren, financieren en graag willen behouden. Maar eigenlijk veel te weinig benutten, nietwaar?

 Waarom? We kennen ze niet, hebben geen inzicht in beschikbaarheid en vinden het moeilijk om te reserveren. Maar persoonlijke ontmoetingen zijn juist waardevol en veel locaties kunnen extra inkomsten goed gebruiken.

 Wij noemen dat “goed ontmoeten”

Juist ook voor kerken

Kerken gedijen goed wanneer mensen elkaar hier ontmoeten. Meestal zijn buiten de kerkzaal zelf een of twee ruimten geschikt voor verhuur. Vanwege de ruimte zelf en de doorgaans redelijke prijzen kun je zelfs in de huidige Corona tijd toch ontmoetingen op gepaste afstand van elkaar blijven houden(!)

WeMeet is een geautomatiseerd platform dat het verhuren van je locatie heel makkelijk maakt. Je locatie met ruimten kan je gemakkelijk aanmaken op de website, je hebt snel contact met je huurders en je hebt geen omkijken naar de financiële afwikkeling.

Zo kun je sociaal impact maken èn werken aan een financieel gezonde toekomst.

Missie

WeMeet biedt gebruikers IT-oplossingen om persoonlijke ontmoetingen te organiseren op locaties waar de onderneming en/of het gebouw een sociaal-maatschappelijk of monumentaal karakter heeft. Ondernemingen, overheden en privépersonen gebruiken bij voorkeur WeMeet om hun ontmoetingen te organiseren en beschikbare ruimten te verhuren

Visie

WeMeet is binnen Europa het grootste sociaal betrokken platform om online een persoonlijke ontmoeting te organiseren. WeMeet is gebouwd met de input van onder andere vijf Amsterdamse kerken.