Loading...
Top

Kritco

Over Kritco
Kritco is een Nederlands IT-bedrijf geleid door René Bakker. Vanuit standplaats Amsterdam voorzien we klanten van gedegen advies en functionele oplossingen op het gebied van UI/UX en het vertalen van commerciële wensen in voor gebruikers aantrekkelijke websites, apps en apparaten.

Sluit de IT-kloof
René Bakker oprichter en eigenaar van Kritco, over de samenwerking met UI/UX designbureau The Gradient: “We hebben voor een van onze startups in eerste instantie zélf als klant van The Gradient ervaren hoe je tijd en geld bespaart door eerst een goed gedocumenteerd UI/UX-traject te doorlopen en dan pas te starten met de ontwikkelfase. IT is al complex genoeg, dankzij de samenwerking met The Gradient maken wij het iets eenvoudiger. Nederlandse bedrijven kunnen via ons in de eigen taal de IT-kloof tussen bedenken en bouwen overbruggen. Development team demo’s waarin de ontwikkelaar presenteert hoe hij denkt dat een site eruit moet komen te zien, zijn verleden tijd. Er wordt gebouwd wat wij op schermen aanleveren, dat is je roadmap, dat zijn je business processen en value propositions. Schakelen en brainstormen met je designer en een interface die daarop aansluit, daar staan wij voor!”


Rene Bakker

Oleksii Brechko

Recent posts

Natuurlijk heb je geweldige technologie ontwikkeld. Hoe laat je je gebruikers daarvan genieten? Dat is de vraag waar wij over nadenken

Go to the blog
7
Jan 2022

Epilepsie beheersen, Holberg EEG

Kritco realiseert met haar ontwikkelpartners een nieuwe gebruiksvriendelijke interface voor Holberg EEG “Hi-Score” software.
Published in
IT-Development
Category
5
Feb 2021

UI/UX design van een digitaal ecosysteem voor intelligente straatverlichting

The Gradient creëerde een digitaal ecosysteem voor Deense producent Novalume. Enterprise software / Web · Android. Novalume Denemarken maakt openbare verlichting duurzamer en innovatiever. Op basis van klant input ontwierp The Gradient een ecosysteem van digitale producten voor installatie, management en onderhoud van straatverlichting.
Published in
Design
Category
1
Jan 2021

UI/UX totaal design voor WeMeet.nl

WeMeet is een startup die zich met een ruimte verhuur platform richt op de optimale benutting van maatschappelijk vastgoed. In Nederlandse steden zijn duizenden prachtige ruimten die nauwelijks online te vinden of te boeken zijn. The Gradient ontwierp samen met een team van WeMeet alle schermen voor de responsive website als basis voor de latere software ontwikkeling.
Published in
Design
Category